İçeriğe geç

Serkan Eryilmaz Kimdir

Atılım Üniversitesi rektörü değişti mi?

Dr. M. Yıldırım Üçtuğ’un görevden alındığı törende, eski rektörümüz tarafından yeni rektörümüze cübbesi verildi. 3 Ekim 2023 Salı günü Orhan Zaim Konferans Salonu’nda düzenlenen törene, Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Dr.

Atılım’ın sahibi kim?

Yalçın Zaim şu anda Atılım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. Yalçın Zaim Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

Atılım Üniversitesi’ni kim kurdu?

1 Mayıs 1949’da Kadıköy İbrahimağa 1 No’lu İlkokulu’na müdür olarak atandı ve 27 Ocak 1951’de aynı okuldan emekli oldu. Üniversitemizin kurucusu ve Mütevelli Heyet Başkanımız Yalçın Zaim Bey’in babaannesi Kadriye Zaim, 1993 yılında vefat etti.

Atılım Üniversitesi ücreti ne kadar?

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı (Yeni Kayıt YKS) Öğrenim Ücreti Tablosu Fakülteler ÖSYM İndirimi (%) Öğrenim Ücreti (TL) (%10 KDV DAHİL)Tıp – İngilizce Hazırlık ProgramıÜcretli575.000Tıp – İngilizce Hazırlık Programı25431.250Atılım Meslek YüksekokuluAdliye Sicil Hizmetleri50195.

Atılım Okulları kimin?

Atılım Üniversitesi, 1996 yılında Atılım Vakfı tarafından Ankara’da kurulan, kamu tüzel kişiliğine sahip bir vakıf üniversitesidir.

Atılım Üniversitesi iyi mi?

ODTÜ Enformatik Enstitüsü’nün bünyesinde yer alan URAP’ın Türk üniversitelerini araştırma odaklı sıralamasında, Türkiye’deki tüm üniversiteler arasında 42’nci, vakıf üniversiteleri arasında ise 7’nci sırada yer alırken, dünya sıralamasında ise 1787’nci sırada yer almaktadır.

Atılım dünyada kaçıncı?

Geçtiğimiz yıl News tarafından yayınlanan Küresel Üniversiteler sıralamasında Türkiye’den 39 üniversite arasında yer alan Atılım Üniversitesi, ABD üniversiteleri arasında yer aldı. News tarafından yayınlanan konu sıralamasında matematik alanında Türkiye’den tek üniversite oldu ve dünyada 87. sırada yer aldı.

Zerlin Zaim kimdir?

Zerlin Zaim, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Daha sonra Buckingham Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. Ankara Barosu’na kayıtlı bir avukat olan Zerlin Zaim, şu anda Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir.

Yaman Zaim kimdir?

ATILIM ÜNİVERSİTESİ – Sosyal İşler ve Spor Müdürlüğü – Sosyal İşler ve Spor Müdürü

Atılım pilotaj kaç TL?

ATILIM Üniversitesi: 25 kontenjanlı Atılım Üniversitesi Pilotaj Bölümü için yıllık öğrenim ücreti 575.000 TL’dir.

Atılım Üniversitesi hangi hastane ile anlaşmalı?

Atılım Üniversitesi ile afiliasyon protokolü kapsamında kurulan Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Medicana International Ankara Hastanesi adını alıyor.

Atılım kaç yıllık?

ATILIM ÜNİVERSİTESİ – Sivil Havacılık Yüksekokulu (4 yıllık) – Filomuz.

Atılım Murat kimdir?

Atılım Murat, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi.

Atılım Okulları kimin?

Atılım Üniversitesi, 1996 yılında Atılım Vakfı tarafından Ankara’da kurulan, kamu tüzel kişiliğine sahip bir vakıf üniversitesidir.

Atılımda kaç öğrenci var?

Öğrenci İşleri Müdürlüğü20132018Eğitim durumuna göre öğrenci ve mezun sayılarıToplam öğrenci sayısıToplam öğrenci sayısıÖn lisans (uzaktan eğitim)4166Lisans derecesi51208800Yüksek lisans derecesi20978582 satır daha

Atılım Üniversitesi akredite mi?

Üniversitemiz, 2021 ve 25.05.2020 tarihlerinde Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yapılan “Kurumsal Akreditasyon Programı” değerlendirmelerine dâhil edilmiştir.

Kaynak: cozunurluk.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir