İçeriğe geç

Karcher Buharlı Temizlik Ne Işe Yarar

Karcher buharlı temizleyici ile nereler temizlenir?

Buharlı temizlik cihazlarınızın uygulama alanlarını keşfedin! Mutfakları, zeminleri, derzleri, sıhhi tesisleri, banyoları, tuvaletleri, pencereleri, aynaları ve çok daha fazlasını buharın gücüyle kolayca temizleyin.

Buharlı temizleyici ile neler temizlenir?

Buharlı temizleyicilerin uygulama yelpazesi oldukça geniştir. Evdeki zeminleri, fayansları, parke ve laminat zeminleri, duvarları ve pencereleri temizlemek için idealdirler. Ayrıca halılar ve koltuklar gibi döşemeli mobilyalardan lekeleri ve kiri çıkarmada etkili sonuçlar verirler.

Karcher buharlı temizleyici koltuk temizler mi?

Kärcher, halı ve koltuk temizliği için ihtiyacınız olan tüm ekipmanları size sunuyor! Derin buhar gücüyle kirleri gevşettikten sonra, halı temizleme makinelerini kullanarak zeminlerinizi her türlü toz ve lekeden arındırabilirsiniz.

Buharlı temizlik makineleri sağlıklı mı?

Buharlı temizlik robotları veya makineleri kullanım kılavuzuna uygun şekilde kullanıldığında güvenlidir.

Buharlı temizleyici ile koltuk silinir mi?

Halılar ve koltuklar: Halılar ve koltuklar gibi kumaş yüzeylerin temizliğinde de kullanılabilir. Banyo yüzeyleri: Buharlı temizleyici banyo duvarları, fayanslar, duşakabin camları ve lavabolar gibi yüzeylerin temizliğinde etkilidir.

Buharlı temizleyici toz alır mı?

Buharlı temizleyicinin ürettiği buharın yüksek sıcaklığı toz akarlarını öldürür ve bu sayede yatak takımlarının toz akarlarının üreme alanı olduğu bilindiğinden yatağınızı temizlemek için mükemmel bir araçtır.

Buhar makinesi ile kapı silinir mi?

Taşınabilir buharlı temizleyiciniz fırını temizlemek için de kullanılabilir. Kapı camının içini ve dışını temizlemek ve yapışmış kiri gevşetmek için idealdir. Buharla gevşeyen kiri toplamak için mikrofiber kapağı kullanın.

Buharlı temizleyici çok elektrik yakar mı?

Buharlı temizleyicilerin en büyük avantajı düşük enerji tüketimiyle güçlü temizlik sağlamasıdır.

Buhar makinesi kireci temizler mi?

Buharlı makinenin kireci nasıl temizlenir diye sorulduğunda ilk adım genellikle içeride biriken kireç ve mineral tortularını çözmektir.

Karcher buharlı temizleyici parkede kullanılır mı?

Her şey temizlik maddesiyle ilgili Cilalı ahşap zeminler: Nem tutmayan bir temizleyici, cilalı ahşap zeminlerin (parke, mantar ve laminat) derinlemesine ve nazik temizliği, ferahlatılması ve bakımı için idealdir.

Buharlı temizleyici uyuza iyi gelir mi?

Buharlı temizleyici kullanmayın. Buhar uyuz akarlarını öldürmez.

Karcher buharlı temizlik makinesi en iyisi hangisi?

En iyi buharlı temizleme cihazı, en iyi buharlı temizleyici markaları listesinde en üst sırada yer alan Kärcher’ın SC 1 EasyFix modelidir. Kimyasal kullanmadan tüm yüzeylerde 3,2 bar basınçla 20 m²’lik bir alanda bakteri ve virüslerin %99,99’unu yok eden cihaz, sadece 3 dakikada kullanıma hazır hale geliyor.

Buhar makinesi bakterileri öldürür mü?

Buharlı temizlik makineleri Buhar, mükemmel temizleme performansı sayesinde virüs ve bakterilerin %99,99’unu öldürür*.

Buhar makinesi ile yatak temizlenir mi?

Yüksek sıcaklıktaki buhar, toz akarlarını ortadan kaldırmak için mükemmeldir. Bu nedenle buharlı temizleyiciler yatak hijyenini korumak için mükemmeldir.

Buharlı temizleyiciye deterjan konur mu?

Philips buharlı temizleyicinizin su haznesine deterjan, parfüm, sirke, kola, kireç çözücü maddeler, ütülemeye yardımcı ürünler veya başka kimyasallar eklemeyin.

Kärcher buharlı temizleyici parkede kullanılır mı?

Her şey temizlik maddesiyle ilgili Cilalı ahşap zeminler: Nem tutmayan bir temizleyici, cilalı ahşap zeminlerin (parke, mantar ve laminat) derinlemesine ve nazik temizliği, ferahlatılması ve bakımı için idealdir.

Kärcher buharlı temizleyici ne işe yarar?

Buhar, mükemmel temizleme performansı sayesinde virüs ve bakterilerin %99,99’unu öldürür*. Hijyenik ve sağlıklı bir yaşam alanı sağlar. Kärcher buharlı temizleme cihazları, mutfak, banyo, zemin ve hatta ütü temizliğinde inanılmaz sonuçlar veren mükemmel bir temizlik çözümüdür.

Karcher SC3 EasyFix nerelerde kullanılır?

Kärcher SC3 EasyFix kimyasal madde kullanmadan temizlik yapar ve evin hemen her yerinde kullanılabilir. Evdeki tüm sert yüzeylere uygulanabilir ve geniş aksesuar yelpazesi sayesinde fayansları, ocakları, aspiratörleri ve en küçük boşlukları bile hijyenik bir şekilde temizler ve inatçı lekeleri de çıkarır.

Kärcher SC2 nerelerde kullanılır?

Kärcher SC2 EasyFix buharlı temizleyici kimyasallar olmadan tamamen temizler ve her alanda kullanılabilir. Çeşitli aksesuarlarla ihtiyaç halinde kullanıldığında fayanslar, ocaklar, aspiratörler ve hatta en küçük boşluklar bile hijyenik olarak temizlenebilir.

Kaynak: vivago.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir